VINNBLOGGEN

Vil gjøre Narvik mer attraktiv i sommer – lanserer app

Vil gjøre Narvik mer attraktiv i sommer – lanserer app

Bortfallet av den normale turistskaren i Narvik denne sommeren er enorm. Narvik kommune har bevilget 2,5 millioner til å forberede en annerledes sommer. Pengene gis til bedrifter, lag og foreninger som ønsker å gjøre Narvik vakrere og innholdsmessig mer attraktiv for tilreisende – i år primært nordmenn – og byens befolkning.

les mer
Når noen skal gjøre noe

Når noen skal gjøre noe

I forskjellige fora snakkes det ofte om at vi må bli flinkere til… og noen må ta tak i… men hvem er egentlig «vi» og «noen». Føler du deg noen ganger truffet selv?

les mer
Pandemien – Hva gjør vi?

Pandemien – Hva gjør vi?

Vi i VINN følger myndighetenes råd med hjemmekontor for våre ansatte. Vi er tilgjengelige via telefon og andre digitale løsninger. Vi har fullt fokus på å gjennomføre prosjekter som er igangsatt, og vil takke våre kunder og samarbeidspartnere for fleksibilitet i denne for alle krevende perioden.

les mer
Nytten av bedriftsnettverk

Nytten av bedriftsnettverk

VINN har over mange år initiert og hatt prosjektledelsen for bedriftsnettverk i ulike bransjer som LUEN (leverandørklynge til kraftindustrien), Vedlikeholdsnettverk Nord (mekanisk industri), Troms nettverkskreditt (små bedrifter i Troms) Teknologinettverk for Ofoten og Sør-Troms (havbruk), Arktiske opplevelser i Narvikregionen (reiseliv) samt bedriftsnettverk for Toppturguider (reiseliv).

les mer
Junior-VM – Vi bidrar

Junior-VM – Vi bidrar

Junior-VM er et mesterskap som for de fleste løperne blir den viktigste konkurransen i deres alpinkarriere. Det er også det viktigste mesterskapet for Narvik på veien mot et senior-VM. VINN bidrar!

les mer
Ledige lokaler

Ledige lokaler

Flotte og lyse lokaler blir ledige på VINN. Lokalene kan benyttes i form av kontorfellesskap eller med egen inngang. Kontormøbler kan stilles til disposisjon. Gode parkeringsmuligheter. Det er garderobe med dusj på bygget, kildesortering og felles møterom.

les mer
VINNbloggen ser dagens lys

VINNbloggen ser dagens lys

For å være en relevant og kunnskapsrik samarbeidspartner må vi holde oss oppdaterte. Det betyr at vi kontinuerlig skal utvikle oss, være nysgjerrige og lære nye ting. Kunnskap, perspektiver og erfaringer vi gjør oss vil vi gjerne dele med hverandre og våre omgivelser.

les mer
Ny direktør tiltrått

Ny direktør tiltrått

Trude Løvås Husjord ble fredag forrige uke ønsket velkommen av de ansatte, avtroppende administrerende direktør Bjørn Bremer og styreleder Berit Antonsen. Trude er stiftelsens femte leder siden oppstarten i 1956, og den aller første kvinnelige. I går hadde hun offisielt sin første arbeidsdag.

les mer

post@vinn.no

769 67 200

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125

SoMe

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux