VINNBLOGGEN

Julehilsen fra VINN

Julehilsen fra VINN

Nå er det like før vi skal feire jul og nyttår i annerledesåret. Koronaåret 2020 har påvirket oss alle og for VINN har det vært både krevende og samtidig åpnet seg nye muligheter og samarbeidsområder.

les mer
Propellfabrikken får ny prosjektleder

Propellfabrikken får ny prosjektleder

Torje Kosmo Karlsen (30) tar over som prosjektleder for Propellfabrikken etter Silje Bergh Lorentzen (32) som tiltrer ny stilling som senterleder for Narvik Storsenter og Amfi Narvik. Torje har fulgt prosjektet fra starten, vært med på samlinger, jobbet med markedsføring av programmet og ikke minst brenner han selv for Nord-Norge og de unge i landsdelen.

les mer
Vil gjøre Narvik mer attraktiv i sommer – lanserer app

Vil gjøre Narvik mer attraktiv i sommer – lanserer app

Bortfallet av den normale turistskaren i Narvik denne sommeren er enorm. Narvik kommune har bevilget 2,5 millioner til å forberede en annerledes sommer. Pengene gis til bedrifter, lag og foreninger som ønsker å gjøre Narvik vakrere og innholdsmessig mer attraktiv for tilreisende – i år primært nordmenn – og byens befolkning.

les mer
Når noen skal gjøre noe

Når noen skal gjøre noe

I forskjellige fora snakkes det ofte om at vi må bli flinkere til… og noen må ta tak i… men hvem er egentlig «vi» og «noen». Føler du deg noen ganger truffet selv?

les mer
Pandemien – Hva gjør vi?

Pandemien – Hva gjør vi?

Vi i VINN følger myndighetenes råd med hjemmekontor for våre ansatte. Vi er tilgjengelige via telefon og andre digitale løsninger. Vi har fullt fokus på å gjennomføre prosjekter som er igangsatt, og vil takke våre kunder og samarbeidspartnere for fleksibilitet i denne for alle krevende perioden.

les mer
Nytten av bedriftsnettverk

Nytten av bedriftsnettverk

VINN har over mange år initiert og hatt prosjektledelsen for bedriftsnettverk i ulike bransjer som LUEN (leverandørklynge til kraftindustrien), Vedlikeholdsnettverk Nord (mekanisk industri), Troms nettverkskreditt (små bedrifter i Troms) Teknologinettverk for Ofoten og Sør-Troms (havbruk), Arktiske opplevelser i Narvikregionen (reiseliv) samt bedriftsnettverk for Toppturguider (reiseliv).

les mer
Junior-VM – Vi bidrar

Junior-VM – Vi bidrar

Junior-VM er et mesterskap som for de fleste løperne blir den viktigste konkurransen i deres alpinkarriere. Det er også det viktigste mesterskapet for Narvik på veien mot et senior-VM. VINN bidrar!

les mer
VINNbloggen ser dagens lys

VINNbloggen ser dagens lys

For å være en relevant og kunnskapsrik samarbeidspartner må vi holde oss oppdaterte. Det betyr at vi kontinuerlig skal utvikle oss, være nysgjerrige og lære nye ting. Kunnskap, perspektiver og erfaringer vi gjør oss vil vi gjerne dele med hverandre og våre omgivelser.

les mer

post@vinn.no

769 67 200

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125

SoMe