VINNBLOGGEN

VINN innleder samarbeid med Kupa

VINNs styre har besluttet å innlede et tett samarbeid med Kupa AS. Kupa er i vekst og har konsulentvirksomhet i Narvik, Harstad, Finnsnes og Tromsø. Hensikten med dette samarbeidet er å utvikle et sterkere konsulentmiljø i Nord-Norge der en kan tilby næringslivet i...

read more
Julehilsen fra VINN

Julehilsen fra VINN

Nå er det like før vi skal feire jul og nyttår i annerledesåret. Koronaåret 2020 har påvirket oss alle og for VINN har det vært både krevende og samtidig åpnet seg nye muligheter og samarbeidsområder.

read more
Propellfabrikken får ny prosjektleder

Propellfabrikken får ny prosjektleder

Torje Kosmo Karlsen (30) tar over som prosjektleder for Propellfabrikken etter Silje Bergh Lorentzen (32) som tiltrer ny stilling som senterleder for Narvik Storsenter og Amfi Narvik. Torje har fulgt prosjektet fra starten, vært med på samlinger, jobbet med markedsføring av programmet og ikke minst brenner han selv for Nord-Norge og de unge i landsdelen.

read more
Vil gjøre Narvik mer attraktiv i sommer – lanserer app

Vil gjøre Narvik mer attraktiv i sommer – lanserer app

Bortfallet av den normale turistskaren i Narvik denne sommeren er enorm. Narvik kommune har bevilget 2,5 millioner til å forberede en annerledes sommer. Pengene gis til bedrifter, lag og foreninger som ønsker å gjøre Narvik vakrere og innholdsmessig mer attraktiv for tilreisende – i år primært nordmenn – og byens befolkning.

read more
Når noen skal gjøre noe

Når noen skal gjøre noe

I forskjellige fora snakkes det ofte om at vi må bli flinkere til… og noen må ta tak i… men hvem er egentlig «vi» og «noen». Føler du deg noen ganger truffet selv?

read more
Pandemien – Hva gjør vi?

Pandemien – Hva gjør vi?

Vi i VINN følger myndighetenes råd med hjemmekontor for våre ansatte. Vi er tilgjengelige via telefon og andre digitale løsninger. Vi har fullt fokus på å gjennomføre prosjekter som er igangsatt, og vil takke våre kunder og samarbeidspartnere for fleksibilitet i denne for alle krevende perioden.

read more
Nytten av bedriftsnettverk

Nytten av bedriftsnettverk

VINN har over mange år initiert og hatt prosjektledelsen for bedriftsnettverk i ulike bransjer som LUEN (leverandørklynge til kraftindustrien), Vedlikeholdsnettverk Nord (mekanisk industri), Troms nettverkskreditt (små bedrifter i Troms) Teknologinettverk for Ofoten og Sør-Troms (havbruk), Arktiske opplevelser i Narvikregionen (reiseliv) samt bedriftsnettverk for Toppturguider (reiseliv).

read more
Junior-VM – Vi bidrar

Junior-VM – Vi bidrar

Junior-VM er et mesterskap som for de fleste løperne blir den viktigste konkurransen i deres alpinkarriere. Det er også det viktigste mesterskapet for Narvik på veien mot et senior-VM. VINN bidrar!

read more

post@vinn.no

769 67 200

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125