VINNBLOGGEN

Ledige lokaler

Ledige lokaler

Flotte og lyse lokaler blir ledige på VINN. Lokalene kan benyttes i form av kontorfellesskap eller med egen inngang. Kontormøbler kan stilles til disposisjon. Gode parkeringsmuligheter. Det er garderobe med dusj på bygget, kildesortering og felles møterom.

les mer
Nytten av bedriftsnettverk

Nytten av bedriftsnettverk

VINN har over mange år initiert og hatt prosjektledelsen for bedriftsnettverk i ulike bransjer som LUEN (leverandørklynge til kraftindustrien), Vedlikeholdsnettverk Nord (mekanisk industri), Troms nettverkskreditt (små bedrifter i Troms) Teknologinettverk for Ofoten og Sør-Troms (havbruk), Arktiske opplevelser i Narvikregionen (reiseliv) samt bedriftsnettverk for Toppturguider (reiseliv).

les mer
VINNbloggen ser dagens lys

VINNbloggen ser dagens lys

For å være en relevant og kunnskapsrik samarbeidspartner må vi holde oss oppdaterte. Det betyr at vi kontinuerlig skal utvikle oss, være nysgjerrige og lære nye ting. Kunnskap, perspektiver og erfaringer vi gjør oss vil vi gjerne dele med hverandre og våre omgivelser.

les mer
Ny direktør tiltrått

Ny direktør tiltrått

Trude Løvås Husjord ble fredag forrige uke ønsket velkommen av de ansatte, avtroppende administrerende direktør Bjørn Bremer og styreleder Berit Antonsen. Trude er stiftelsens femte leder siden oppstarten i 1956, og den aller første kvinnelige. I går hadde hun offisielt sin første arbeidsdag.

les mer

post@vinn.no

769 67 200

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125

SoMe

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux