lanserer app

29.

MAI, 2020

Av: Torje Kosmo Karlsen

Seniorrådgiver i VINN, Silje Bergh Lorentzen, presenterer ny app på NRK-nyhetene.

Bortfallet av den normale turistskaren i Narvik denne sommeren er enorm. Narvik kommune har bevilget 2,5 millioner til å forberede en annerledes sommer. Pengene gis til bedrifter, lag og foreninger som ønsker å gjøre Narvik vakrere og innholdsmessig mer attraktiv for tilreisende – i år primært nordmenn – og byens befolkning.

Seniorrådgiver i VINN, Silje Bergh Lorentzen, har sammen med Marlene Føre Frantzen, Lise Janita Hansen og Tina Føre Frantzen tatt initiativ – og fått innvilget støtte. De siste årene har det vært arbeidet målrettet og godt for å bygge opp et bredt spekter av aktiviteter for forskjellige målgrupper i Narvikregionen. Disse ønsker Lorentzen, Hansen, Frantzen og Frantzen å gjøre lettere tilgjengelig for både byens befolkning og tilreisende denne sommeren. De lanserer en app som samler tilbudene på ett sted og stimulerer til økt bruk gjennom rabatter og konkurranser.

Lorentzen ble i denne sammenheng intervjuet på NRK-nyhetene i dag tidlig.

– Appen inneholder et godt spekter av forskjellige type aktiviteter, både for de som vil oppleve toppturer og litt mer ekstreme aktiviteter, men også for familier som har lyst å finne på noe sammen med ungene sine, sier hun til NRK.

Hele innslaget fra Fjellheisrestauranten i Narvikfjellet kan du se ved å klikke her, og spole frem til 18:50.

post@vinn.no

769 67 200

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125