Ny prosjektleder i Propellfabrikken

Propell Hanne Mikalsen på scena under Svarta Bjørn-konferansen. Foto: Kalle Punsvik

16.

NOVEMBER, 2020

Torje Kosmo Karlsen tar over som prosjektleder i Propellfabrikken. Foto: VINN

Torje Kosmo Karlsen (30) tar over som prosjektleder for Propellfabrikken etter Silje Bergh Lorentzen (32) som tiltrer ny stilling som senterleder for Narvik Storsenter og Amfi Narvik. Torje har fulgt prosjektet fra starten, vært med på samlinger, jobbet med markedsføring av programmet og ikke minst brenner han selv for Nord-Norge og de unge i landsdelen.

– Vi er utrolig glade for at vi på en god og sikker måte kan videreføre den eventyrlige reisen Propellfabrikken har vært. Det er særlig stas å kunne gi stafettpinnen videre til en ung og engasjert prosjektleder fra egne rekker, sier adm.dir. i VINN Trude Løvås Husjord.

Torje på kurs i presentasjonsteknikk med skuespiller Per Kjerstad og Propellfabrikken i 2018. Foto: VINN

Torje har en bachelor i økonomi og administrasjon fra UiT Norges arktiske universitet i Narvik, og har jobbet i VINN i tre år. Han har blant annet vært sentral i driften av den nasjonale svartjenesten for NORID, hatt ansvar for digitale tjenester og utviklet VINNs nye hjemmeside.

Propellfabrikken er utviklet av VINN og hadde sin oppstart i Narvikregionen for drøye to år siden. Programmet er nå rullet ut i Harstadregionen, Vest- og Øst-Finnmark. Til nå har 70 unge engasjerte mennesker fra landsdelen vært igjennom eller startet i programmet!

– Dette er fantastisk utgangspunkt og jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen med våre tre erfarne og fantastiske programkoordinatorer. Det er viktig å legge til rette for at unge i hele Nord-Norge engasjerer seg i sine regioner og Propellfabrikken har åpenbart truffet. Jeg er selv ung og ønsker å bidra til at Propellene blir viktige ressurser i sine nærområder, sier Torje som formelt overtar prosjektlederstillingen 1. februar 2021.

post@vinn.no

769 67 200

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125