NY DIREKTØR TILTRÅTT

Trude Løvås Husjord ble fredag forrige uke ønsket velkommen av de ansatte, avtroppende administrerende direktør Bjørn Bremer og styreleder Berit Antonsen.

Trude er stiftelsens femte leder siden oppstarten i 1956, og den aller første kvinnelige. I går hadde hun offisielt sin første arbeidsdag.

– Av familiære årsaker skulle jeg hjem til Narvik, men i utgangspunktet ikke riktig så tidlig som dette. Når denne muligheten dukket opp kunne jeg uansett ikke la den passere. VINN er en særdeles interessant bedrift, og en jeg ser veldig frem til å lede i årene som kommer, sa den påtroppende administrerende direktøren til de ansatte forrige fredag.

Da ansattelsen var klar i juni i år, uttalte styrelederen at styret har ambisjoner for VINN, som betyr at de ønsker å ha de beste ressursene i alle ledd. I Husjord fant de en leder med de kvalitetene som er riktige for VINN nå og fremover.

Om sin første tid i Narvik på mange år sier Trude følgende.

– Jeg skal bruke den første tiden til å bli godt kjent med alle medarbeiderne og deres arbeidsområder. Jeg gleder meg til å gå ut i markedet og stifte kjennskap til nåværende og fremtidige kunder og samarbeidspartnere.

.

BJØRN BREMER BLIR MED VIDERE

Bjørn Bremer har i sine over 11 år ved roret gjort en formidabel jobb. Under hans ledelse har VINN nådd nye markeder og hatt en god utvikling strategisk og økonomisk. Den nye administrerende direktøren har vært tydelig på at hun ønsket Bjørn med videre. Det har han takket ja til. Han går over i en stilling som spesialrådgiver.

– Nå skal jeg jobbe med egne prosjekter. Jeg skal også gjennom mitt nettverk bidra til å åpne muligheter for våre andre konsulenter samt bistå i de prosjektene der jeg kan være utfyllende. Her er det mye jeg gleder meg til.

Tilbakemeldinger

kommentarer

Alle rettigheter VINN
Nettside levert av Gnist Design
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux