ny direktør tiltrått

03.

SEPTEMBER, 2019
Av: Torje Kosmo Karlsen
Trude Løvås Husjord ble fredag forrige uke ønsket velkommen av de ansatte, avtroppende administrerende direktør Bjørn Bremer og styreleder Berit Antonsen.
Trude er stiftelsens femte leder siden oppstarten i 1956, og den aller første kvinnelige. I går hadde hun offisielt sin første arbeidsdag.

– Av familiære årsaker skulle jeg hjem til Narvik, men i utgangspunktet ikke riktig så tidlig som dette. Når denne muligheten dukket opp kunne jeg uansett ikke la den passere. VINN er en særdeles interessant bedrift, og en jeg ser veldig frem til å lede i årene som kommer, sa den påtroppende administrerende direktøren til de ansatte forrige fredag.

Da ansattelsen var klar i juni i år, uttalte styrelederen at styret har ambisjoner for VINN, som betyr at de ønsker å ha de beste ressursene i alle ledd. I Husjord fant de en leder med de kvalitetene som er riktige for VINN nå og fremover.

“Jeg gleder meg til å gå ut i markedet og stifte kjennskap til nåværende og fremtidige kunder og samarbeidspartnere.”
Om sin første tid i Narvik på mange år sier Trude følgende.

– Jeg skal bruke den første tiden til å bli godt kjent med alle medarbeiderne og deres arbeidsområder. Jeg gleder meg til å gå ut i markedet og stifte kjennskap til nåværende og fremtidige kunder og samarbeidspartnere.

post@vinn.no

769 67 200

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125