Junior-VM – Vi bidrar

28.
FEBRUAR, 2020
Administrerende direktør Trude Husjord og konsulent Torje Kosmo Karlsen. Foto: VINN
Verdens beste junioralpinister skal de to kommende ukene konkurrere i junior-VM i alpint i Narvik. Rundt 40 nasjoner og 500 tilreisende løpere, trenere og lagledere ankommer byen. Et mesterskap som krever det ypperste av innsats fra verten – flere hundre frivillige, både med og uten ski. Vi bidrar også!
Et mesterskap som for de fleste løperne blir den viktigste konkurransen i deres alpinkarriere. Det er også det viktigste mesterskapet for Narvik på veien mot et senior-VM. Lykkes vi ikke med et junior-VM er vi redd for at sjansene for tildeling av Norges første senior-VM svekkes. Lykkes vi derimot, forbedrer vi sjansene for VM2027 i Narvik.
 Foto: Narvik 2020 / Jan Arne Pettersen
VINN bidrar med humankapital! Hver ansatt får en permisjonsdag med lønn som kan benyttes til formål som VINN stiller seg bak. I år har alle ansatte valgt å gi sin dag til kollega, Torje Kosmo Karlsen. Han har det siste året bidratt i planleggingsfasen av arrangementet – i særdeleshet rundt innlosjering og det seremonielle som skal foregå både i skianlegget og i Narvik sentrum, utenfor Det 4. Hjørnet. Han vil være til stede under hele arrangementet.
Vi ønsker vertskapet og hele Narvik lykke til med mesterskapet, og gleder oss!
“Lykkes vi ikke med et junior-VM er vi redd for at sjansene for tildeling av Norges første senior-VM svekkes. Lykkes vi derimot, forbedrer vi sjansene for VM2027 i Narvik.”

post@vinn.no

769 67 200

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125