VINNs personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan VINN samler inn og bruker personopplysninger i vår nettbutikk.

VINN, ved direktøren, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn personopplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på www.vinn.no/nettbutikk

Ansvarlig for nettbutikken har det daglige ansvaret for VINNs behandling av personopplysninger på www.vinn.no/nettbutikk. Personopplysninger vil kreves ved kjøp av tjenester i vår nettbutikk. Opplysningene brukes kun til utsendelse av kjøpt læremateriell. Behandlingsgrunnlaget er basert på berettiget interesse.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med kjøp på vårt nettsted, lagres på egne servere som driftes av vår dataleverandør FUNN AS. En egen databehandleravtale mellom VINN og FUNN AS regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Nettstatistikk

VINN samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på www.vinn.no/nettbutikk. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.

Følgende informasjonskapsler brukes på www.vinn.no/nettbutikk:

Nettbutikkverktøyet WooCommerce plasserer inntil tre informasjonskapsler på din maskin (disse begynner med wp og woocommerce). Dette gjøres for å holde rede på hva du har i handlekurven din og de slettes etter 2 dager.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no).

Test deg selv og nettkurs

Når du kjøper «nettkurs» og «test deg selv» i vår nettbutikk, vil ditt navn og din e-postadresse overføres til en annen portal. Du vil finne en egen personvernerklæring når du besøker denne portalen. Opplysningene deles ikke med andre.

Be om retting, sletting og innsyn

Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og dersom de er uriktige eller ufullstendige, kan du få dem rettet, supplert eller slettet. Dette kan du gjøre ved å kontakte oss på salg@vinn.no.

Kontakt oss

E-post: salg@vinn.no
Telefon: +47 76 96 72 00
Postadresse: Teknologiveien 10, 8517 Narvik