TRUDE LØVÅS HUSJORD NY DIREKTØR

Styret i VINN har ansatt Trude Løvås Husjord som ny direktør for VINN.

Husjord har utdanning innen økonomi, ledelse og markedsføring samt masterprogram i strategisk forretningsutvikling og innovasjon. Husjord har i tillegg over 20 års ledererfaring innen teknologi, rådgivning, media og industri. Hun har blant annet vært adm. direktør i Dagsavisen og konserndirektør i mediehuset Mentor Medier. Hun kommer fra stilling som partner i rådgivingsselskapet Arbeidsliv & Ergoterapi.

Styreleder i VINN, Berit Antonsen sier styret er svært godt fornøyd med å ha fått på plass ansettelsen av Husjord som adm. direktør for VINN.

Styret har ambisjoner for VINN og det betyr at vi ønsker å ha de beste ressursene i alle ledd. I Husjord har vi fått en leder med de kvalitetene som er riktige for VINN nå og fremover – dette sammen med våre svært dyktige medarbeidere gjør at VINN vil nå målene fremover.

Styreleder Antonsen ønsker samtidig å takke den avtroppende adm. direktør Bjørn Bremer for å ha utført en solid jobb for VINN fra 2008 og frem til i dag.

Vår nåværende direktør Bjørn Bremer har gjort og gjør en kjempejobb for VINN. Under hans ledelse har VINN nådd nye markeder og hatt en god utvikling strategisk og økonomisk.

Husjord flytter nå tilbake til hjembyen Narvik og ser frem til å ta fatt som adm. direktør på VINN.

Trude Løvås Husjord sier hun gleder seg stort til å komme til VINN og bidra for regionen på lag med VINNs dyktige medarbeidere.

Hun tiltrer 01.09.19.

Ved spørsmål kan følgende kontaktes:

Styreleder Berit Antonsen – mobil 917 18740.

Nestleder styret VINN Sverre Mogstad – mobil 957 52915.

Trude Løvås Husjord – mobil 901 83234.

Tilbakemeldinger

kommentarer

Alle rettigheter VINN
Nettside levert av Gnist Design
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux