Referanser

«Lean-metodikken blir svært nyttig for oss i tiden som som kommer. Kjetil og Ståles prosessledelse og pedagogiske evner er glimrende. Deres entusiasme
smittet over på alle våre medarbeidere som gjennom gruppearbeider og egne presentasjoner sto på til siste slutt. En svært vellykket samling.

»

Sigve Stokland, banksjef, Ofoten Sparebank

«Vi har fått store gevinster, både med ryddighet og optimalisering av produksjonen. Vi har også fått en markedsføringsverdi. Kunder ser endringer i bedriften. Lean har bidratt til å utvikle medarbeiderne, de har blitt mer positive ved at de har blitt involvert i å utvikle gode rutiner.»

Olav Jørgensen, daglig leder, Jaro Betongsystemer AS

«Leanprosjektet har vært veldig bra for oss. Vi har hatt stor fremgang ved hjelp av enkle grep. Vi kan vise til økt produktivitet på service av nøter det siste året med samme antall ansatte, som en direkte følge av Lean-prosjektet. Nå snakker vi lean hele tida. Det er bra og artig.»

Kenneth Larsen, daglig leder, Helnessund Bøteri AS

«Vi er strålende fornøyd med VINN. De har vært lett å samarbeide med og har gode metoder og systemer.»

Bernth Sjursen, daglig leder, AS Havøysund Patentslipp

«Lean hos oss har vært en veldig bra prosess. Den metodiske tilnærmingen virker godt gjennomtenkt. Alle ansatte har fått anledning til å være med i prosessen.»

Vanja Skogvoll, leder Pleie Øst, Tysfjord kommune

Alle rettigheter VINN
Nettside levert av Gnist Design
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux