Etablererprøven for serveringsvirksomhet

 

For å kunne drive serveringsvirksomhet i Norge, kreves det at utøveren har serveringsbevilling. Det gjelder for alle steder hvor det foregår servering av mat og/eller drikke, og hvor forholdene ligger til rette for fortæring på stedet. Eksempler på serveringssteder er restaurant, kafé, konditori, gatekjøkken og pub. For å få serveringsbevilling kreves det at daglig leder har bestått Etablererprøven for serveringsvirksomhet. Pensum for prøven er heftet som du får kjøpt her.

Etablererprøven for serveringsvirksomhet

 

For å kunne drive serveringsvirksomhet i Norge, kreves det at utøveren har serveringsbevilling. Det gjelder for alle steder hvor det foregår servering av mat og/eller drikke, og hvor forholdene ligger til rette for servering på stedet. Eksempler på serveringssteder er restaurant, kafé, konditori, gatekjøkken og pub. For å få serveringsbevilling kreves det at daglig leder har bestått Etablererprøven for serveringsvirksomhet. Pensum for prøven er heftet som du får kjøpt her.

Hvilke produkt er du interessert i?

Hvilke produkt er du interessert i?

Med våre pakketilbud er du best rustet til å ta Etablererprøven for serveringsvirksomhet. Kjøper du vårt mest populære produkt, «Pakketilbud mini», får du både pensumhefte og du kan gjennomføre «Test deg selv» så mange ganger du ønsker i 7 dager. Med «Pakketilbud komplett» får du i tillegg et nettkurs hvor vi gjennomgår de viktigste emnene fra pensumheftet og du får anledning til å stille spørsmål underveis.

Pakketilbud komplett - etablererprøven

Alt du trenger (nettkurs, test deg selv og pensumhefte)

Pakketilbud mini - etablererprøven

Ja takk, begge deler (test deg selv og pensumhefte)

Pensumhefte - etablererprøven

Fagkunnskapen du trenger

Test deg selv - etablererprøven

Test dine kunnskaper på nett

Nettkurs - etablererprøven

Live kurs på nett
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux