Bli vår nye kollega!

Har du aldri opplevd sludd og fire grader i juni eller er du allerede kjent med vårt eksotiske og varierte klima? Liker du en herlig blanding av fjell og sjø? Vi har begge deler i umiddelbar nærhet. Hvor kult er det ikke å spenne på seg ski bare minutter etter arbeidsdagens slutt eller boltre deg i byfjellet en kort spasertur hjemmefra? Narvikregionen tilbyr alt dette, og enda mer! Samtidig er vi en region i rivende utvikling og vi er glade for å måtte utvide kapasiteten vår.

Vi er en flott og sprek gjeng (om vi får si det selv) på 11 stykker som søker etter to nye konsulentkollegaer på seniornivå som kan styrke bedriften vår. Vi jobber hver dag for å etterleve våre verdier: kompetente, engasjerte, innovative og pålitelige!

Vi ser etter deg som er ingeniør og har utdanning på minimum bachelornivå innen fagområdene maskin, prosess eller bygg. Du bør ha relevant erfaring fra industri eller bygg- og anleggsvirksomhet. Har du i tillegg kompetanse innen produksjonsplanlegging, forbedringsarbeid og prosjektledelse, er du nært å være vår fremtidige drømmekandidat. Det er også positivt om du har kunnskap om digitalisering, industri 4.0 og maskinlæring.

Du vil få ansvar for å utnytte og realisere muligheter som ligger i vår eksisterende kundeportefølje, vårt nettverk og vår relasjon til flere bransjeorganisasjoner.

En god konsulent kjennetegnes ofte av egenskaper som å være selvgående, kreativ, flink til å lytte, bygge og vedlikeholde tillitsfulle relasjoner, integritet, stayerevne og utholdenhet. Kjenner du deg igjen?

For nærmere beskrivelse av stillingene og eventuelt andre spørsmål, ta gjerne en uforpliktende prat, eller send CV og søknad til vår leder Bjørn Bremer, bjorn@vinn.no / 915 60 664.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjonsvilkår, spennende oppgaver, engasjerte kollegaer og stor grad av variasjon og frihet i arbeidshverdagen.

VINN er en næringsdrivende stiftelse med hovedkontor i Narvik, etablert i 1956. VINN jobber med spennende prosjekter innen bygg- og anleggsnæringen, mekanisk industri, blå næring og reiseliv for å nevne noe. I tillegg er VINN aktivt inne i flere regionale utviklingsprosjekter. VINN har per i dag 11 høyt kvalifiserte medarbeidere, et kreativt og godt arbeidsmiljø, samt god økonomi.

 

Tilbakemeldinger

kommentarer

Alle rettigheter VINN
Nettside levert av Gnist Design