Torje Kosmo Karlsen

Om Torje

Torje tiltrådte sin rådgiverstilling hos oss høsten 2017. Han er en engasjert, positiv, utadvendt og serviceinnstilt kar. Til tross for sin unge alder har han en allsidig arbeidserfaring. I VINN er hans primæroppgaver Norids førstelinjetjeneste og VINNs nettbutikk med e-læringskurs mot skjenke- og serveringsvirksomheter.

Torje er på fritiden en ivrig friluftsmann og bruker mye tid til skogs og til fjells både som jeger, fisker og skikjører. Han er også en ivrig hobby-DJ.

 

Kjernekompetanse

Torjes kjernekompetanse er i hovedsak kundebehandling, markedsføring, intern og ekstern kommunikasjon, informasjon, ledelse, opplæring, rutiner og sosiale medier.

 

Utdanning

  • Bachelorgrad i Økonomi og administrasjon med profilering i logistikk fra UiT, Norges arktiske universitet i Narvik.

 

Sertifiseringer/kurs

  • EMAX Nordic entreprenørkurs i regi av Innovasjon Norge.

 

Tidligere erfaring

Torjes primære arbeidserfaring er som booking- og resepsjonsansvarlig ved kurs- og konferansehotellet Scandic Narvik (da Rica Hotel Narvik). I tillegg har han ni års erfaring fra ulike arbeidsområder ved Narvikfjellet skianlegg, som heltidsansatt i to år og deltidsansatt ved siden av skole og studier.

Torje entret arbeidslivet første gang på ungdomsskolen. Siden den gang har han bygget seg en allsidig bakgrunn med særlig erfaring fra kundebehandling, salg og ledelse.

Rådgiver
932 37 361
torje@vinn.no

Alle rettigheter VINN
Nettside levert av Gnist Design
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux