Silje Bergh Lorentzen

Om Silje

Silje er vår yngste seniorrådgiver, og har vært ansatt i VINN siden august 2010. Hun jobber hovedsakelig med arbeidsforberedende kurs, etablereropplæring/gründerveiledning og forbedringsprosesser men involveres ofte i andre prosjekter i VINN når det er behov for ekstra kapasitet. Silje har ansvar for VINNs profilering på sosiale medier, og er juryleder for Gründerprisen i Narvikregionen.

Silje er med i komiteen som har ansvar for det sosiale liv på VINN, AktiVINN, og er i tillegg salinstruktør på Stamina Narvik. På fritiden er hun en aktiv småbarnsmamma som gjerne henter nye ideer og motivasjon på hytta.

 

Kjernekompetanse

Gründerveiledning og etablereropplæring, forbedringsprosesser, prosjektledelse, undervisning, forretningsutvikling og næringsutvikling.

 

Utdanning

  • Bachelor i Økonomi og ledelse med profilering i logistikk fra Høgskolen i Narvik.

 

Sertifiseringer/kurs

Sertifisert rådgiver LEAN Business – en metode som kombinerer ”Lean Startup” og moderne metoder for forretningsmodellering.

1-dags workshop på Lean Lab Norge AS, forbedringsarbeid i team, standardisert arbeid, 5S, visuell ledelse, målstyring og produksjonsflyt.

Grunnkurs for BKA-lærere (VOX)

 

Tidligere erfaring

Silje startet sin yrkeskarriere som 15-åring som ryddehjelp i en frisørsalong og har siden den gang alltid hatt en forkjærlighet for å jobbe med forbedringsarbeid, økonomi, forretningsutvikling og salg/markedsføring. Valget av utdanning etter videregående skole var derfor ganske enkelt.

 

Seniorrådgiver
481 27 987
silje@vinn.no

Alle rettigheter VINN
Nettside levert av Gnist Design
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux