Magne Beddari

Om Magne

Magne har jobbet i VINN siden sommeren 2008. Det har alltid gledet han stort å være en del av et pulserende arbeidsliv både i stat, fylkeskommune og de siste 17 år sammenhengende i det private næringsliv. Magne utstråler en trygghet basert på lang erfaring, kompetanse og stort engasjement i de prosjekter han jobber med. Hos oss er han seniorrådgiver innen områder som organisasjonsutvikling, strategi, kompetanseutvikling, kvalitetsstyring, HMS og forretningsutvikling, og han er fagansvarlig innen miljøledelse og prosjektleder for VINNs leder- og mellomlederopplæring.

 

Kjernekompetanse

Hans kjernekompetanse er primært prosjektstyring og praktisk ledelse av operative enheter som byggeplass og driftsenheter (planlegging, gjennomføring og oppfølging), implementering av miljøledelse og ledelsessystemer med fokus på bærekraftig arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfallshåndtering og tilhørende miljøaspekter.

 

Utdanning

  • Bachelor i Bygg- og anleggsingeniør fra Narvik Ingeniørhøgskole (NIH).
  • Ingeniørvåpenets befalskole, Hønefoss.
  • Kleiva landbruksskole, Sortland.

 

Sertifisering/kurs

  • Sertifisert bergsprenger.

 

Tidligere erfaring

Magne har bred erfaring fra utøvende bygg og anleggsvirksomhet, samt industriprouksjon. Han har bakgrunn som daglig leder i betongvareindustrien, prosjektledelse og allsidig avdelingsledelse i hæren, samt pedagogisk erfaring i videregående skole.

 

Seniorrådgiver
903 65 163
magne@vinn.no

Alle rettigheter VINN
Nettside levert av Gnist Design
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux